Logo
 
Info Priser Produkter

Vi tilbyder en professionel produktlinie, som lever op til alle krav om miljø og produktsikkerhed, og som samtidig giver et sundt og smukt hår.

Simply Organic består af 90% certficerede økologiske ingredienser (fra USDA, United States Department of Agriculture) og er den reneste og sikreste produktlinie, der findes på markedet i dag.

Ingen parabener, SLS, SLEs, Propylene Glycol, DEA, TEA, EDTA, ingen kunstige duftstoffer og naturligvis ingen tests på dyr.

Alle skadelige og mistænkelige ingredienser er udeladt og erstattet med højeste kvalitet af naturlige plantebaserede alternativer af højeste kvalitet.

Simply Organic – professionelle kvalitetsprodukter til hår og hud.

 

Produkter

Moisture Rich - Shampoo & Balsam
Til tørt og kemisk behandlet hår. Olivenblade ekstrakt, honning og naturens vitale olier renser og plejer hår og hovedbund. Tilfører masser af fugtighed og næring.

Everyday - Shampoo & Balsam
Mild og skånsom shampoo og balsam, der retter op på fugtighedsbalancen i hår og hovedbund. Indeholder det patenterede Vegiplex kompleks, der er specielt velegnet til farvet hår.

Refresh - Shampoo & Balsam
Giver håret en frisk start. Miljømæssige påvirkninger fra omgivelserne, ophold i røgfyldte rum eller behandling med styling-produkter slider på håret. Fjerner affaldsstoffer og plejer og genopbygger dit hår.

Volume - Shampoo & Balsam
En voluminiserende shampoo og blødgørende balsam, der giver ultimativ sundhed til hår og hovedbund. Giver fint hår fylde uden at det virker tørt eller kedeligt.

Shampoo

Scalp Spa - Treatment
Den ultimative behandling til hår og hovedbund efter solbadning, kemiske behandlinger eller før påsætning af hair-extensions og lignende.

Volume - Treatment
Genskaber fugtighed, styrker hårstrået og giver et kraftigere og fyldigere hår. Tilfører håret den ultimative mængde fugt uden at håret klasker sammen.

Retreat - Split Ends Treatment
Proteinrig hårkur, der genopbygger og plejer spaltet hår. Dybdevirkende protein og vitale olier beskytter sarte og ødelagte hårspidser mod yderligere skader.

Retreat - Color Therapy Treatment
Professionel behandling til farvet hår. En plejende hårkur, der genskaber den naturlige PH-balance i håret og tilfører det næring med essentielle olier, olivenblads-ekstrakt og honning.

Treatment

Anti Frizz Creme
Skin som solen! Til krøllet eller glat hår. Selv på umulige hårdage får du et velplejet og glansfuldt hår.

Bangs & Ends Creme
Ved føntørring, solbadning, brug af kemiske produkter mm. mister håret vitale næringsstoffer. Genopbygger håret og tilfører ny næring.

Creme

Control - Hair Wax
Designet til at give håret glans og hold. Gør det nemt at sætte og forme alle hårtyper i forskellige frisurer.

Moisturizing Soft Gel
Skab en blød og spændstig frisure. Få mere fylde, fugtighed og glans. Den patenterede formel plejer og blødgører, samtidig med at du styler dit hår.

Wax